Vihdintie 3 (3krs.), 03100 Nummela

Neuropsykiatrinen valmentaja, 30 op

Neuropsykiatrinen valmentaja, 30 op

25.9.2023-30.8.2024  Hybridi/etäosallistuminen. Kursen påbörjas även på svenska.

Koulutuksen hinta: 1750 € + alv 24 % (Yhteishinta: 2170 €)

Koulutuksen pääpaino on lasten, nuorten ja perheiden tukemisessa. Koulutus koostuu 10 lähiopintopäivästä ja itsenäisestä oppimisympäristötyöskentelystä. Lähipäivät koostuvat luennoista, ryhmätehtävistä ja työnohjauksellisesta osiosta.

Koulutuksessa opit:

 

    • Perustietoa neuropsykiatrisista erityisvaikeuksista (ADHD, autismin kirjo, tourette), niiden diagnosoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.

    • Neuropsykiatristen piirteiden vaikutuksesta kehitykseen ja niiden näkymisestä eri kehitysvaiheessa. Neuropsykiatristen piirteiden sukupuolispesifeistä ilmenemistä. Liitännäisoireista (masennus, ahdistus, trauma, uhmakkuus- ja käytöshäiriö, addiktiot).

    • Perusperiaatteista asiakkaiden ohjaamisessa: yhteistyösuhteen luominen, tavoitteiden asettaminen, psykoedukaatio, motivoiva haastattelu, yhteistyösuhteen haasteiden käsittely, haastavien asiakastilanteiden hoitaminen.

    • Neuropsykiatrisena valmentajana toimimisesta: kognitiivisten ja ratkaisukeskeisten työtapojen opettelu, mindfulness, positiivinen psykologia ja voimaannuttaminen. Neuropsykiatristen oppilaiden/opiskelijoiden tukeminen. Opetussuunnitelman perusperiaatteiden avaaminen. Ryhmänohjaaminen. GAS tavoitetyökalun käyttäminen. Neuropsykiatristen lasten vanhempien tukeminen.

    • Neuropsykiatrisena valmentajana kehittymisestä ja omassa työssä jaksamisesta.

Oppimisympäristötyöskentelyssä tutustutaan kirjallisuuteen ja tutkimukseen. Työskentelyyn kuuluu oppimistehtävät, ryhmätyöt ja oman kehitystehtävän tekeminen.

Jokainen osallistuja työskentelee harjoitusasiakkaan kanssa koulutuksen aikana. Asiakastyöhön saadaan koulutuksen aikana ohjausta.


Ilmoittaudu

Varaa paikkasi

Huom! Laskutus joko sähköpostitse tai verkkolaskutuksena. Paperilaskusta perimme 5 € laskutuslisän. Kerro valintasi laskutustiedot kentässä.

Pakolliset kentät merkattu tähdellä *.

Laskutustiedot
Yhteystiedot
fi

Ilmoittautuminen

Huom!
Laskutus joko sähköpostitse tai verkkolaskutuksena. Paperilaskusta perimme 5 € laskutuslisän. Kerro valintasi laskutustiedot kentässä.
Laskutustiedot
Yhteystiedot